Сковин Спешл

Сковин Спешл

Category:

Description

Нашата ѕвезда Skovin Special е ракија со специфичен карактер. Низ сиве овие години, инспирирани од традиционалните рецепти е усовршена до перфекција. Овој златен оган Ве носи до уживање каде ке заборавите на другите пијалоци. Моќно делува, ги опушта мускулите, го стоплува срцето и ја воздигнува душата. Ваш идеален пријател кога сте осамени, перфектен во друштво и неверојтен кога се споделува со љубов.
Длабока златно килибарена боја. Суптилно и комплексно со ноти на суви овошја, сува смоква, путер, ванила и темно чоколадо. Вкусот е кремав со доминација на слатки зачини, суво овошје, ванила, карамел и темно чоколадо.

Сковин Спешл
Scroll to top