Скупи

Скупи

Category:

Description

Жолта ракија е специјална купажа на одлежани дестилати произведени од неароматни локални сорти грозје.
Ракија со златно жолта боја. Богато буке со комплексна и добро балансирана арома, ноти на сушени плодови, цимет, ванила и темно чоколадо. Вкусот е кремав, сочен со доминација на слатки зачини, сушени плодови, ванила и темно чоколадо.

Скупи
Scroll to top