Chardonnay Barrique

Chardonnay Barrique

Category:

Description

Шардоне барик е суво бело вино со златножолта боја. Се одликува со комплексна арома со нијанси на зрели цитрусни ноти, пријатно комбинирани со ароми на ванила. Телото му е полно и меко со пријатна свежина и елегантен вкус со изразена арома на ванила. Се служи на температура 10-12°С.

Chardonnay Barrique
Scroll to top