Traminec

Traminec

Category:

Description

Квалитетно бело суво вино со жолто-зеленкаста боја. Се одликува со комплексен мирис кој претставува буке од овошни ароми, како круша, праска и хербални мириси. Се служи на температура 8 – 12°C, како аперитив, со јадења од бело месо и риба, како и со десерти.

Traminec
Scroll to top