Dry White Wine Big Package

Dry White Wine Big Package

Category:

Description

Квалитетно суво бело вино произведено со купажирање на бели сорти од Скопското виногорје. Питко и свежо со светложолтеникава боја, хармоничен вкус и богата овошна арома. Пријатно е и кога се пие само, но одлично се сложува со месо од живина, салати и морска храна. Најдобро е на температура 10-12°C.

Dry White Wine Big Package
Scroll to top