Skupi Cuvee

Skupi Cuvee

Category:

Description

Врвно суво црвено вино добиено од сортите сирах, каберне совињон и вранец, сопствена берба од микролокалитетот Четири Патишта. Мешавината на овие три благородни сорти грозје го прави ова вино богато и префинето, со прекрасен избор на овошни ароми. Се служи на температура 18-20°С со широк избор на јадења и кулинарски искуства.

Skupi Cuvee
Scroll to top