Syrah-Cabernet Barrique

Syrah-Cabernet Barrique

Category:

Description

Сирах каберне барик е суво црвено вино со рубиново црвена боја. Се одликува со буке од зрели плодови и зачини испреплетени со ароми на ванила и темно чоколадо. Има структурно тело од меки танини и моќен завршеток со изразени дрвенести ароми. Се служи на температура 15-18°С.

Syrah-Cabernet Barrique
Scroll to top