Cuvee Selection Barrique

Cuvee Selection Barrique

Category:

Description

Суво темно црвено вино добиено од сортите вранец, сирах, каберне совињон, мерлот и санџовезе. Со мирис и вкус потсетува на презреано овошје или џем од сливи, надополнети со мирисната арома на ванила. Се служи на температура 15-18°С со свинско, димено и печено месо.

Cuvee Selection Barrique
Scroll to top