Rosa Canina

Rosa Canina

Category:

Description

Суво розе вино со кристална бистрина и нежни розови нијанси. Има дискретни мускатни ароми и мирис на јагода и роза. Виното е полно, избалансирано, хармонично и питко. Се консумира добро разладено на 10ºС како аперитив или со лесни кремасти десерти како тирамису.

Rosa Canina
Scroll to top