Rose

Rose

Description

Квалитетно суво розе вино, добиено по технологија за бели вина од сортата каберне совињон. Мирисот е овошен, со ароми на малина и јагода. На вкус виното е овошно, свежо и хармонично, со извесна слаткаста арома. Се служи на температура 08 – 12◦C

Rose
Scroll to top