Muscat

Muscat

Description

Квалитетно бело полусуво вино со жолто-зеленкаста боја. Се одликува со изразени овошни и цветни ароми и хербални ноти. Се служи на температура 8 – 12°C, како аперитив, или уште подобро, со десерти.

Muscat
Scroll to top