Марков Манастир

Марков Манастир

Category:

Description

Добиена е со ферментација на зрело и внимателно селектирано грозје од повеќе видови. Созревана е четири години во дрвени буриња. Пријатна и питка со дискретен и лежерен мирис на даб. Со гордост Ви ја препорачуваме на Вашите трпези.

Марков Манастир
Scroll to top