Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon

Description

Квалитетно суво црвено вино со изразена рубиново црвена боја со виолетови нијанси. Се одликува со арома на шумски плодови и зрнесто овошје, богат екстракт и мек кадифен завршок. Се служи на температура 16 – 18°C, со печено месо и дивеч.

Cabernet Sauvignon
Scroll to top