Пазари и пласмани

Најголем дел од своето вино ВИНАРИЈАСКОВИН ГРУПА го пласира во регионот и на пазарите од Европската Унија. Други знaчајни пазари на ВИНАРИЈАСКОВИН ГРУПА се и оние на Далечниот Исток, како Русија, Јапонија и Кина, со кои има воспоставено долгорочна соработка, а извезеното количество во овие земји од година во година сè повеќе се зголемува. Вината на ВИНАРИЈАСКОВИН ГРУПА можат да се најдат и во прекуокеанските земји, како Австралија, Канада и САД.
Официјални дистрибутери на ВИНАРИЈАСКОВИН ГРУПА
WSG 2020 Doo Krusevac
Takovska 031/2 RS-37000 Krusevac, R.Srbija
e-mail: wsg2020skovin@gmail.com
mob:++381(0)64 1338 101
ANDRAX NK DOO Beograd,
ul.Prote Milorada Pavlovića br.16 11030 Beograd, R.Srbija
email: info@drinkstore.rs
tel: 011 4004410
Expo Commerce DOO
Industrijska zona bb
Kotor
Wein-und Sektkellerei
Ostrau GmbH
Ringstrabe 2, D-04749
Ostrau/Sahonoy
Franz Hauswirth Ges.m.b.H
Industriestrabe 1
A-2421 Kittsee
2-1 Shibaura 1 – Shome Minato – Ku
Tokyo 105-8005
Acetifici Italiani Moderna SRL
VIA FORNACI 12
41012 Carpi (MODENA)
IT ITALY
Scroll to top