Barrique

Со Барик вината, ВИНАРИЈАСКОВИН ГРУПА го заокружи својот производен процес и палетата на производи. Вината во Барик одлежуваат во дрвени буриња со капацитет од 225 литри. За оваа линија ги селектираме најдобрите вина и ги ставаме во буриња да одлежат до перфекција