Продавници

'' Трпеза без вино е како ден без сонце " Луј Пастер

Продавница Сковин Автокоманда

15 Корпус бр.3
Тел. 02/3145 725
Е-маил: info@skovin.com.mk

работно време :
понеделник - петок: 09-15 ч
сабота : 09-15 ч

Продавница Сковин Капиштец

Народен Фронт 17, Скопје
тел. 02/ 3238-995
Е-маил: kapistec@skovin.com.mk

работно време :
понеделник - петок: 09-21ч
сабота : 09-20ч недела: 9-13ч

Продавница Сковин Стара Рампа

11 Октомври бб, Скопје
Тел. 02/ 3214-004
Е-маил: rampa@skovin.com.mk

работно време :
понеделник - петок: 09-21ч
сабота : 09-20ч недела: 9-13ч

Продавница Сковин Ристиќева

Маршал Тито 53, Скопје – Плоштад
Тел. 02/3222-477
Е-маил: skovinristiceva@skovin.com.mk

работно време :
понеделник - петок: 09-21ч
сабота: 09-20ч, недела и празници: 9-13ч

Продавница Сковин Битола

Маршал Тито 79а, Битола
Тел. 047-282-779
Е-маил: vladodinevski@skovin.com.mk

работно време :
I смена: вторник - петок: 10-13ч II смена: вторник - петок: 17-21ч
сабота: 10-15ч недела: 09-13ч Неработен ден: понеделник

Продавница Сковин Аеродром

бул. Јане Сандански 79-а локал број 14
тел.02/6091787
Е-маил: aerodrom@skovin.com.mk

работно време :
понеделник - петок: 09-21ч
сабота: 09-20ч недела: 9-13ч